Vi drømmer om et inkluderende samfunn med arbeid for alle og økende livskvalitet for den enkelte. Arbeid gir mening i hverdagen, og vi ønsker at alle skal få lov til å arbeide - også de som trenger veiledning og tilrettelegging.

Møbler med ekstra mening

Utemøblene i Fjord-serien er designet av iVekst og produseres av personer som har behov for tilrettelegging i arbeidshverdagen. Fjord-serien er skapt i en bedrift hvor det er lov å tenke annerledes og med takhøyde for nye idéer og drømmer. Vi drømmer om å utvikle og om å gi noe til enkeltmennesker og samfunnet. Her skapes produkter som er ekstra meningsfulle både for dem som lager dem og dem som bruker dem. 

Navnet Fjord er valgt fordi møblene produseres av mennesker som bor i fjordbyen Larvik. En by som er i utvikling og som ser muligheter. I disse møblene kan man sitte godt og drømme seg bort. Ta plass og slipp drømmene dine fri i en Fjord-stol fra iVekst. FJORD serien har blitt benyttet i TV-programmet Eventyrlig oppussing ved flere anledninger. 


Utgående produkt

Fjord møblene skal nå ikke lengre produseres, men vi har mange på lager. Så ta kontakt med oss for å høre om vi har det du er på utkikk etter.

Bestillingsskjema for produkter og tjenester