Café Sliperiet fikk besøk av Fremskrittspartiet sin partileder Sylvi Listhaug, da hun hadde tatt turen til Larvik i april. Før hun skulle tale på Festiviteten, rakk Listhaug å ta turen innom vår kafé. Lokalpolitikerne Gina Johnsen og Per Manvik var også med.

Daglig leder Anne Andersen hos iVekst står foran en tv skjerm som viser en presentasjonIkke bare fikk de en omvisning av vår flotte kafé, hvor nærmest alt av interiør er produsert av mennesker i tilrettalgt arbeid hos iVekst, men de hadde også tid til å sette seg ned for en prat og en matbit.

Daglig leder Anne Andersen ved iVekst, fikk muligheten til å fortelle mer om hva vi jobber med og viktigheten av tilrettelagt arbeid. Hun fikk pressisert hvor mye det vil kunne bety for samfunnet og enkelt indiviet at det burde bli gitt flere plasser på VTA. 

FRPs partileder Sylvi Listhaug får servering av en ansatt hos Caf´€ SliperietOgså var det et ønske fra Andersen, at det blir sett på en annen løsning for VTO, som i dag følges opp av NAV. Her ønsker iVekst å kunne få fortsette oppfølgingen av de som er heldige å få varig tilrettelag arbeid i ordinær bedrift (VTO).

Hos iVekst har vi både menneskene og kompetansen til å gi den tette oppfølgingen de trenger. Vi kjenner til oppturene og nedturene. Den relasjonen og tilliten som blir etablert hos oss er unik og en viktig faktor for å kunne støtte og hjelpe personen til å bli stående i arbeid. 

iVekst skal være ledende på at mennesker kan få jobb og stå i jobb, og hvor vi tar utgangspunkt i drømmene til den enkelte. Alle har en karriere, og det er noe vi tror på!                               - Anne Andersen, daglig leder iVekst

Listhaug og Manvik, stilte mange gode spørsmål og ga uttrykk for å ha forståelse for viktigheten av arbeidet vi gjør. 

Vi er veldig glad for at Listhaug, Johnsen og Manvik tok turen innom Café Sliperiet og brukte tiden sin sammen med oss for å løfte mange problemstillinger. 

Takk for besøket og velkommen igjen!