En mann i dress og kvinne i hvit overdel og gult skjørt står foran en scene med logo Fredag 31. mai ble Fabelaktig Fredag Rogaland gjennomført for første gang i Stavanger. Daglig leder Kjetil Kristiansen og Åshild Vik Blikstad fra iFokus tok turen for å delta på arrangementet. Med sydentemperaturer og strålende sol viste Stavanger by seg fra sin beste side. Byens gater var fulle av liv, og det festpyntede lokalet Fiskepiren ved kaia dannet en perfekt ramme for Fabelaktig Fredag Rogaland.

Samme året som vi skal arrangere det 10. Fabelaktig Fredag i Larvik 01.november 2024 har det allerede vært gjennomført to ganger i både Kristiansand og Stavanger. 

Det er en "ut av deg sjæl"-opplevelse å se Fabelaktig Fredag slå rot i andre byer. Man blir så klart stolt!

- Åshild Vik Blikstad (iFokus/ Prosjektstyrer Fabelaktig Fredag)

Mann på scenen i grønne klær står foran en forsamling med en stor skjerm med bilde av natur og en stiDagen startet med Fabelaktig Formiddag for jobbsøkere og her fikk de oppmøte mange gode foredrag fra blant annet Marianne Secher (Mental HMS), Carl Bugge Nicolaysen (GameOn) , Liv Merethe Mortensen og Unn Therese Omdal for inspirerende og oppbyggende. Deretter var det jobbmesse Mulighetenes Marked, hvor mange bedrifter stod klare for å møte jobbsøkere.

På ettermiddagen var det klart for å ta imot næringslivet og her fikk de møte Tore Christiansen og Daniel Mellegaard Lien som hadde inspirerende innlegg om arbeidsinkludering. Nydelig musikkinnslag av Olav Larsen og humoristiske innslag fra Fnisekompaniet gledet publikum.

Det var også så klart prisutdeling:
💎Årets Diamant - Siri Øksnevad Olsen v/ Jærhagen Kjøpesenter Kjøpesenter
👏🏼Årets "Ut av boksen"- Matvareexpressen avd. Rogaland
🏆Årets inkluderingsbedrift - IKM GruppenMange mennesker står på en scene noen er prisvinnere og holder pris andre med blomsterbuketter applaus

Alt i alt var dette en inspirerende og lærerik opplevelse som vi tar med oss videre i planleggingen av Larviks 10. Fabelaktig Fredag 01.november 2024 - Save the date!